Møbleret luksuslejligheder

Om Os


LUKSUSLEJLIGHEDER I KØBENHAVN TIL TURISTER OG VIRKSOMHEDER

Jan Hartmann Dinesen

Jan Hartmann Dinesen

Velkommen til lukuslejlighederkoebenhavn.dk, en danskejet hjemmeside tilhørende ApartmentinCopenhagen Aps med hjemsted i København.

Udlejning af møbleret lejligheder.
Vores mission er at udleje fuldt møbleret lejligheder med de bedste beliggenheder i København til turister, forretningsrejsende, virksomheder og deres medarbejdere.

Højt Serviceniveau
Udover udlejning af lejligheder sørger vi også for at give lejerne en personlig velkomst og introduktion til lejligheden. Med hjælp fra servicefirmaet Apartmentkeeper tilbyder vi endvidere rengøring samt levering af linned og håndklæder til lejerne så opholdet bliver så behageligt som muligt. Servicefirmaet Apartmentkeeper yder miljøvenlig rengøring i Private hjem.

Centralt Belligende Kvalitetslejligheder
Velvidende at mange der besøger København ønsker at bo som de ”lokale”, inspicerer og udvælger vi med omhu alle luksuslejligheder Kun ved at gøre dette kan vi tilbyde den forventningsfulde gæst et kvalitetsophold. Vores et og alt, er at yde den samme service, kvalitet og tryghed til både lejere såvel som ejere.

Folkene Bag luksuslejlighederkøbenhavn
Lederteamet bag luksuslejlighederkoebenhavn.dk er Jan Hartmann Dinesen og John Hansen. Jan er 45 år og har en årelang erfaring med netop kundeservice og ejerkontakt. Jan taler engelsk og alle de skandinaviske sprog. John Hansen er 60 år og har mere end 15 års erfaring med udvikling og drift af international udlejningsvirksomhed. John taler fransk, engelsk og alle skandinaviske sprog.

Velkommen til os.
Og frem for alt velkommen til København.

Jan & John

ApartmentinCopenhagen Aps