Udlej din luksuslejlighed til private og virksomheder

Udlej din luksuslejlighed i København hos os

TRYGHED, SERVICE OG TROVÆRDIGHED

Udlejning af bolig
Har du en velbeliggende top møbleret lejlighed i København, som du er interesseret i at udleje til turister og forretningsfolk? Vi finder lejerne og du kan selv bestemme hvor længe din lejlighed udlejes og hvornår du udlejer. Vi sørger for alt og står til rådighed 24/7.

Service ved udlejningen med Rengøring i København
Vi sørger for alt det praktiske ved udlejningen af din lejlighed. Vi modtager lejerne og sørger for at du får din lejeindtægt. Sammen med servicefirmaet Apartmentkeeper sørger vi for rengøring samt levering af linned og håndklæder mens du er væk. Kort sagt leverer vi hele pakken, så du trygt kan tage afsted.

Udlej min luksuslejlighed!
Har det interesse? Fortæl os om din lejlighed og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med henblik på at byde din lejlighed velkommen på vores hjemmeside.

Kontakt os og hør mere
Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere. Ring på tlf: 77 34 56 45 eller udfyld følgende formular og vi tager kontakt til dig og eventuelt laver en aftale, hvor vores lejlighedskonsulent kan komme forbi og lave en gratis vurdering af din lejlighed.

KONTAKT OS OG HØR MERE


Det mener udlejerne

"Det har været totalt ukompliceret at udleje vores lejlighed i City via Lejlighed i København gennem nu en periode på snart 2 år. Vi har haft en tilpas booking når vi ikke selv skulle bruge lejligheden og det har været ordentlige lejere der har passet godt på vores lille perle.

Rengøringen har været god og de har været inde i krogene. Der dufter rent og godt – og alting står næsten på deres rette plads."


Gronemann – København K, August 2012.

"Vi har kun positive ting at sige om udlejningen af vores to lejligheder gennem Lejlighed i København. Det er nemt og overskueligt at reservere sin egen lejlighed gennem "Ejere" på hjemmesiden – i øvrigt generelt en meget brugervenlig hjemmeside.

Når man kommer tilbage til sin lejlighed, efter den har været udlejet, er det til en perfekt rengjort lejlighed - man kan ikke se der har boet fremmede "gæster".

Alt i alt er vi meget tilfredse og kan varmt anbefale Lejlighed i København."


Lindkær Jensen – København K, August 2012.