Møblerede lejligheder tæt på

Nørrebro

Se alle lejligheder

LEJLIGHEDER PÅ NØRREBRO

Nørrebro er Københavns multikulturelle og unge kvarter. Det ligger nordvest for indre by, mellem Frederiksberg og Østerbro. Nørrebro er bygget op omkring den bilfri Nørrebrogade, som er fuld af butikker, restauranter og Shawarma barer.

Området er fuldt af alternative shopping muligheder. Læg et smut forbi Ravnsborggade, Nørrebros antik- og genbrugsgade. Eller kig dig omkring i området ved St. Hans torv hvor du finder små modebutikker og hyggelige caféer. Hvis du er til unikt design, smykker og kunsthåndvæk er Jægersborggade stedet. Her er der også små hyggelige restauranter. I sommermånederne er Nørrebro fuld af liv. Unge mennesker nyder solen på kvarterets gader og pladser eller står i kø foran den populære isbod Paradis. Området er tæt forbundet med resten af byen via busser langs Nørrebrogade.

Se vores lejligheder på Nørrebro under kortet.

LEJLIGHEDER PÅ NØRREBRO

Vi kender København - Kom og mød os

PERSONLIG SERVICE OG HØJ KVALITET ER I CENTRUM

PERSONLIG SERVICE OG HØJ KVALITET ER I CENTRUM

Med mange års erfaring med udlejning af lejligheder i København, til gæster med forskellige behov fra hele verden, ved vi, hvordan vore luksuslejligheder, passer til vores gæsters individuelle smag og behov.


HER FINDER DU OS I KØBENHAVN. VI KAN KONTAKTES 24/7

HER FINDER DU OS I KØBENHAVN. VI KAN KONTAKTES 24/7

Fra vores centralt placerede kontor servicerer vi både ejere, lejere og virksomheder 24/7. Kom og besøg os